Testimonials

Rapporten zijn heel gemakkelijk aan te passen

Exsion is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Rapporten zijn heel gemakkelijk aan te passen. Exsion sluit zo naadloos op NAV aan. Alles wat erin zit kun je gewoon ophalen. En die functie om het op te halen is heel eenvoudig en werkt gewoon. Daarna kun je met Excel-formules met gegevens aan de slag. Exsion zit echt goed in elkaar.

Gebroeders Blokland

Met Exsion kunnen we de juiste gegevens combineren

Dankzij Exsion zijn we in staat om de artikelstroom in Veth op de voet te volgen en de juiste gegevens met elkaar te combineren, zodat medewerkers sneller de onderdelen in handen krijgen die nodig zijn voor de productie. Dit stelt ons in staat om te leveren wanneer het nodig is.

Veth Propulsion

Exsion is voor rapportages maken een no-brainer

Wij werken al meer dan 10 jaar met Exsion. We vinden het programma zeer gebruikersvriendelijk. Het gebruik van Exsion voor het maken van rapportages en het samenstellen van NAV-downloads is een no-brainer. Meteen doen.

Cogentix Medical

Dankzij Exsion nu veel meer eenduidige gegevens

We waren op een gegeven moment dagenlang met rapportages bezig, dat was niet meer te doen. In 2008 zijn we overgestapt naar Microsoft Dynamics NAV, in combinatie met o. a. Exsion. Dat heeft ons erg veel tijd bespaard. Mede dankzij Exsion beschikken we nu over veel meer eenduidige gegevens.

Janssen de Jong

Interesse?

Neem contact op

Scroll naar top