Trainingen & boosters

Boosters

Ontdek de kracht van Exsion Boosters en geef je rapporten een upgrade van de toekomst! Bij aankoop van 3 boosters betaal je er slechts 2, dus waar wacht je nog op?

💡 Leer snel en efficiënt

Verbeter je rapporten online door meer  toe te voegen met precisie en overzicht. Onze verkorte opleidingen zijn perfect als je al ervaring hebt met Exsion en/of de basistraining hebt gevolgd. Met de online booster van slechts 1 uur investeer je in je vaardigheden en geef je je rapporten een instant boost! De kosten? Slechts € 129,- excl. BTW per booster. En als je ze alle drie in één keer boekt, krijg je er zelfs 1 gratis!

🕒 Snel, sneller, snelst

Bespaar kostbare tijd bij het maken van rapporten en maak ze sneller en overzichtelijker dan ooit tevoren. Jouw investering in deze workshops betaalt zichzelf razendsnel terug!

🗓️ Flexibiliteit die bij je past

Boosters worden aangeboden op dinsdag en donderdag. Geef bij het reserveren aan welke dag jou het beste uitkomt. Na je aanmelding nemen we direct contact met je op om je boosters in te plannen.

🚀 Technologie van de toekomst om ons leven eenvoudiger te maken

Word expert in het gebruik van methoden

Leer efficiënt gegevens uit een database te halen en zeg vaarwel tegen eindeloos samenvoegen in Excel. Deze methode bespaart je kostbare tijd en zorgt voor snellere en overzichtelijkere rapporten.

Leer joinen

Combineer diverse database-tabellen met Exsion's geavanceerde joins. Maak in één keer selecties zoals nooit tevoren. Het wordt een beetje technisch, maar het is niet iets dat je niet aankunt. Onze trainers helpen je graag een handje. De resultaten zijn de moeite waard: snellere rapporten en minder handelingen in Excel.

Leer expressies maken

Deze online workshop is voor de specialisten. Hier hebben we al onze kennis ingestopt. Met expressies combineer je de kracht van een download met een functie. Jouw rapport wordt niet alleen sneller, maar ook overzichtelijker dan ooit tevoren.

Boost je rapportagevaardigheden naar nieuwe hoogten en maak jouw Exsion-ervaring onvergetelijk! Meld je nu aan en ontdek de toekomst van efficiënt rapporteren. 🚀✨

Neem contact met ons op en stuur een e-mail naar office@hbsoftware.nl of bel (+31) 182 580411.

  • Alle trainingen
  • Basistraining
  • Gevorderden training

Exsion On-Premises | BASIS

Basistraining Exsion on premises | Schrijf je in voor een groepstraining of een online 1 op 1 training

Exsion Business Central Cloud

Leren werken met Exsion Business Central CLOUD | Schrijf je in voor een groepstraining of online 1 op 1 training

Exsion On-Premises | ADVANCED

Aanvulling op de Exsion NAV/Business Central on premises Basistraining | Groepstraining of online 1 op 1.

Ontdek onze trainingen in drie krachtige categorieën

Online trainingen

Leer op je eigen tempo met onze 1-op-1 online Exsion-sessies. Kies je ideale dag en tijdstip en stuur een e-mail naar  office@hbsoftware.nl of bel (+31) 182 580411.

Open trainingen

Alles zal transparant en toegankelijk zijn. Meld je aan door een e-mail te sturen naar office@hbsoftware.nl of bel (+31) 182 580411 voor de data van onze open trainingen.

Op locatie

Ervaar onze producten ter plaatse! Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Onze filosofie en werkwijze

Bij ons gaan trainingen verder dan uitleg - je gaat direct aan de slag! Met groepen van maximaal zes personen zorgen we voor persoonlijke aandacht. Onze consultants beschikken over een schat aan praktijkervaring en begeleiden je naar een hoger niveau.

Traininginformatie

Locatie

Op ons kantoor in Gouda kun je oefenen met de Cronus demodatabase. Maximaal 6 deelnemers.

Aanmelden

Bel ons op (+31) 182 580411 of stuur een e-mail naar office@hbsoftware.nl .

Groepstraining

Kies het aantal deelnemers en de datum. Uitzondering voor de gratis Exsion-basistraining: maximaal 1 persoon per bedrijf.

Online training
Kies jouw dag en tijdstip. Geniet van 1-op-1 les via TeamViewer of Microsoft Teams.

Restitutie

Ben je verhinderd? Verplaats de training naar een andere datum of draag hem over aan iemand anders. Restitutie is niet mogelijk.

Annulering gratis Exsion-training

Meld je uiterlijk 2 werkdagen van tevoren af om kosten te voorkomen.

Betaling

Betaling geschiedt via een factuur. Deze ontvang je na je aanmelding per e-mail naar office@hbsoftware.nl of telefonisch: (+31) 182 580411. De betaling dient vooraf plaats te vinden. Dit is een voorwaarde voor inschrijving.

Scroll naar top