Partners

Exsion Reporting wordt aangeboden door een netwerk van complementaire partners die ieder een vertrouwd merk zijn in hun eigen branche. Je concurreert niet met elkaar als je Exsion verkoopt. Exsion is een waardevolle aanvulling op branchegerichte add-ons voor Microsoft Dynamics Business Central. Dit geldt zowel voor de on-premises variant als de SaaS-variant.

Maak je propositie compleet

Het merendeel van de bekende rapportagesoftware kun je gebruiken in Dynamics Business Central met add-ons. Het nadeel van deze producten is, dat ze je niet helpen met het maken van een rapport als je gegevens uit verschillende tabellen wilt combineren. Exsion Reporting maakt dat veel makkelijker voor je. Bovendien herkent Exsion gegevens van branchegerichte toepassingen die jij als partner voor je klanten maakt. Dit maakt het leven van eindgebruikers extra gemakkelijk. Exsion rapporten zijn ook makkelijk onderhoudbaar. Als je bijvoorbeeld een tabel toevoegt aan je oplossing, dan herkent Exsion deze wijziging en kunnen eindgebruikers de daarin voorkomende gegevens gebruiken in een rapport.

Verbluffend eenvoudig in het gebruik

Gebruikers die bekend zijn met Excel hebben Exsion binnen een dag training in de vingers. Daardoor is het maken van een rapportage niet langer voorbehouden aan specialisten. Iedereen in een organisatie kan met Exsion rapporten maken voor de meest uiteenlopende informatiebehoeften. Voor de ondersteuning van eindgebruikers kun je bovendien een helpdeskabonnement afsluiten, zodat je helemaal ontzorgd wordt.

Naadloos aansluiten op de informatiebehoefte van je klanten

De magie van rapportages met Exsion zit in de flexibiliteit. Door jou aan Dynamics Business Central toegevoegde specifieke bedrijfsprocessen kan Exsion gemakkelijk aan. Samen met je eigen add-ons sluit Exsion naadloos aan op de informatiebehoefte van je klanten.

Geinteresseerd?

Partner worden

Wil je Exsion uitproberen om te bepalen of een samenwerking interessant is? Neem contact op met het Exsion-team voor uitgebreide documentatie of een interactieve demo.

Overzicht van onze partners

Scroll naar top