Benoeming Thomas Werkhoven

Thomas Werkhoven benoemd tot directeur en medeaandeelhouder van Exsion 365

Wat maakt de positie van Thomas Werkhoven binnen onze organisatie uniek en waarom is hij recent benoemd tot directeur en medeaandeelhouder van Exsion365? Thomas heeft een jarenlange samenwerking met onze organisatie, die begon toen hij nog klant* was. Hij gaf ons toen al waardevolle adviezen om de rapportages te creëren die hij als Group Business Controller van een groot bouw- en vastgoedbedrijf nodig had.  

Ontwikkelen vanuit praktijkervaring

Thomas heeft zelf ervaren dat goede software in zijn rol het verschil kan maken. Hij heeft zich betrokken gevoeld om het product nóg beter te maken en aan te passen aan nieuwe klantvragen. Door de intensieve samenwerking is hij niet alleen de verbinding met het product aangegaan, maar ook met de mensen achter de software. Deze langdurige en betrokken relatie maakt zijn benoeming tot directeur en medeaandeelhouder bijzonder logisch en waardevol voor ons bedrijf.  

De lat steeds hoger leggen

Thomas is trots op wat het team met Exsion365 heeft bereikt en zegt hierover: “Eind 2022 werd ik door Alfred van Duren gevraagd om als Managing Consultant Exsion in dienst te komen. Een prachtige kans waar ik mij vertrouwd bij voelde, mede omdat ik al intensief met het team heb samengewerkt met als resultaat dat ik in 2018 de Exsion Innovation Award had gewonnen. De afgelopen maanden hebben we het team sterk uitgebreid met specialisten die zich dagelijks bezighouden met Exsion 365 en waardevolle input geven om onze cloudsoftware steeds verder te optimaliseren. Het zit in mijn aard om de lat steeds hoger te leggen en met elkaar te onderzoeken of het nog beter kan. Op software waarmee gerekend wordt wil je als klant niet dat je 20 seconden moet wachten. Uitkomsten moeten er met één druk op de knop razendsnel zijn en dat is iets wat ik al in 2018 had toen ik met een stopwatch naast productontwikkelaars zat: kan het nog beter?” 

Het resultaat telt

In veel situaties leveren cloudoplossingen vertragingen op ten opzichte van on-premise, omdat data over het internet getransporteerd moet worden. Maar dat geldt niet voor Exsion365: “We hebben een stabiele cloudoplossing gebouwd die sneller is dan on-premise systemen van concurrenten. Maar er is nog iets rondom snelheid te melden. ‘De lat steeds hoger leggen’ betekende ook dat we ervoor gezorgd hebben dat Exsion 365 in slechts enkele minuten valt te installeren. Dat had als resultaat dat consultants, die werkzaam zijn bij onze partners, veel sneller de software aan eindgebruikers konden tonen. Het leverde ons enorm veel nieuwe opdrachten op.” 

De ambitie van Thomas

De Exsion365 Business Reporting tool is zo krachtig gebleken dat het, los van HB Software B.V. een aparte organisatie en management aandacht verdient in binnen- en buitenland. Thomas sluit af met: “Mijn ambitie is met Exsion de wereld te veroveren. We voeren al gesprekken in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Zweden en Portugal en we hebben Exsion vertaald om onze internationale strategie verder te versterken. We bouwen samen aan een dynamisch internationaal team. Dit team zal de krachten van ons succesvolle Nederlandse team combineren met de rijke perspectieven en expertise van over de hele wereld. 

Enkele uitdagingen waar Exsion365 controllers bij helpt

  • Gegevensexport uit Dynamics Business Central naar Excel: Controllers hoeven geen dure consultants in te huren of ingewikkelde tools zoals PowerBI te gebruiken om gegevens naar Excel te exporteren. Exsion maakt dit proces betaalbaar, eenvoudig en efficiënt.
  • Gegevenscombinatie en rapportage: Het is lastig om gegevens uit verschillende schermen te combineren in Business Central. Exsion stelt gebruikers in staat om eenvoudig gegevens te selecteren en te downloaden voor uitgebreide rapportage.
  • Efficiëntie bij gegevensverversing: In plaats van handmatig knippen en plakken om gegevens bij te werken, kunnen controllers met één druk op de Refresh-knop rapporten up-to-date houden, wat tijd bespaart en foutgevoeligheid vermindert.

*Lees er desgewenst meer over in deze blog.

Scroll naar top